fbpx
Gratis consult
Direct Hair Implant ..

  • Gratis Consult
  • Eten & drinken
  • Niet tevreden Garantie*
  • 2x Wasbeurten in de kliniek
  • 24/7 Bereikbaarheid na uw behandeling
  • Vanaf € 2000,- (500 grafts)
  • Pakketprijzen

Normaal € 2.599,-

Nu € 2.000,-
(all inclusive) Gratis Consult

Wat is Direct Hair Implant (DHI)


In tegenstelling tot andere haartransplantatie methoden, maakt de DHI-techniek de directe implantatie van geëxtraheerde haarzakjes in het ontvangende gebied mogelijk zonder dat er incisies of hechtingen nodig zijn.

Het proces begint met het verwijderen van gezonde haarzakjes uit het donorgebied, meestal de achterkant van het hoofd, met behulp van een micromotor of ponsgereedschap. (FUE techniek)

Waar betaal ik voor?


  • Behandeling
  • Medische zorg
  • Kosten van de arts
  • 1 Jaar Nazorg
  • 3 x Controle
  • Kosten van het behandelteam

DHI-haartransplantatie methode


In tegenstelling tot andere haartransplantatie methoden, maakt de DHI-techniek de directe implantatie van geëxtraheerde haarzakjes in het ontvangende gebied mogelijk zonder dat er incisies of hechtingen nodig zijn.

Het proces begint met het verwijderen van gezonde haarzakjes uit het donorgebied, meestal de achterkant van het hoofd, met behulp van een micromotor of ponsgereedschap.

Choi Implanter Pen

De geëxtraheerde follikels worden vervolgens op de Choi Implanter Pen geladen, die kleine kanaaltjes creëert in het ontvangstgebied en elke follikel afzonderlijk implanteert, waardoor een nauwkeurige plaatsing en natuurlijk ogende resultaten worden gegarandeerd.

DHI

DHI is een minimaal invasieve haartransplantatie procedure waarbij geen incisie worden gemaakt, wat resulteert in minder ongemak na de operatie en een snellere hersteltijd in vergelijking met traditionele haartransplantatie methoden.

Mannen en vrouwen

De techniek is geschikt voor mannen en vrouwen en kan haaruitval en kaalheid effectief behandelen in verschillende delen van de hoofdhuid, waaronder de haarlijn, slapen en kruin.

Prijzen

Aantal Graft Normale prijs Huidige prijs
tot 1000 € 2.999,- € 2.500,-
1500  –  2000 € 4.199,- € 3.500,-
2500  – 3000 € 5.199,- € 4.500,-

Om dit te kunnen beoordelen hebben wij meer informatie nodig om uw vraag nauwkeurig te kunnen beantwoorden.

Grafts zijn een meeteenheid die wordt gebruikt bij haartransplantatie behandelingen om het aantal haarzakjes te bepalen dat wordt geoogst en getransplanteerd.

Het aantal grafts dat nodig is voor een haartransplantatie hangt af van verschillende factoren, waaronder:

De mate van haaruitval:
Hoe uitgebreider de haaruitval, hoe meer grafts er nodig zullen zijn om de gewenste dekking te bereiken.

De dichtheid van uw donorhaar:
De hoeveelheid haar die beschikbaar is voor transplantatie wordt bepaald door de dichtheid van uw donorhaar, die van persoon tot persoon verschilt.

De kenmerken van uw haar:
De textuur, kleur en krullerigheid van uw haar zijn van invloed op het aantal grafts dat nodig is om een ​​natuurlijk ogend resultaat te bereiken.

Het te transplanteren gebied:
De grootte van het te transplanteren gebied is ook van invloed op het aantal benodigde grafts.

Het gewenste resultaat:
Het aantal benodigde grafts zal ook afhangen van het gewenste resultaat. Als u een meer dramatische transformatie wilt, zijn er meer transplantaten nodig.

Daarom is het belangrijk om altijd eerst een gratis en verblijvend consult aan te vragen waar onze specialisten uw haaruitval kan evalueren en uw doelen kan bespreken om het aantal Grafts te bepalen dat nodig is voor uw individuele geval.

Benieuwd hoeveel Grafts u nodig heeft

 

Een Direct Hair Implant (DHI) haartransplantatie is een haarherstel procedure waarbij de haarzakjes uit het donorgebied, meestal de achterkant van de hoofdhuid, worden geëxtraheerd en rechtstreeks in het ontvangende gebied worden geïmplanteerd, zonder dat er incisies of hechtingen nodig zijn.

De resultaten van een DHI-haartransplantatie kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het haartype van de patiënt, de mate van haaruitval, het aantal implantaten dat is geïmplanteerd en de vaardigheid en expertise van de behandelaar.

 

Over het algemeen kunnen patiënten binnen 3-4 maanden wat nieuwe haargroei verwachten in het getransplanteerde gebied, met volledige resultaten die doorgaans zichtbaar zijn na 12-18 maanden.

 

Profiteer nu van de aanbieding

DHI (Direct Hair Implant) en Saffier FUE (Folliculair Unit Extraction) zijn twee verschillende methoden van haartransplantatie, waarbij verschillende technieken en hulpmiddelen nodig zijn.

DHI is een haartransplantatie techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een gespecialiseerd hulpmiddel, de Choi Implanter Pen.

 

Met dit hulpmiddel kan de chirurg individuele haarzakjes uit het donorgebied halen en direct in het ontvangstgebied implanteren zonder dat er incisies of hechtingen nodig zijn.

 

DHI wordt ook wel een pen- of implanter techniek genoemd. Deze techniek resulteert doorgaans in minder trauma aan de hoofdhuid en een snellere hersteltijd.

Aan de andere kant is Saffier FUE, een haartransplantatie techniek waarbij een gespecialiseerd hulpmiddel van saffier wordt gebruikt om incisies op de hoofdhuid te maken voor het plaatsen van haarzakjes. Saffier wordt gebruikt omdat het harder en nauwkeuriger is dan traditionele metalen gereedschappen die in FUE worden gebruikt.

 

Het gebruik van saffier bladen resulteert in kleinere, nauwkeurigere incisies en minder littekens. Deze techniek zorgt ook voor meer controle over de hoek en richting van de haargroei, wat resulteert in een natuurlijker ogende haarlijn.

Zowel DHI als Saffier FUE hebben hun voor- en nadelen. De keuze tussen de twee hangt af van de behoeften en voorkeuren van het individu, evenals de expertise en ervaring van de behandelaars.

De duur van een DHI-behandeling (Direct Hair Implantat) kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal te implanteren haarzakjes, de grootte van het ontvangende gebied en de ervaring van de behandelaar die de procedure uitvoert.

 

Over het algemeen kan een DHI-behandeling enkele uren tot een volledige dag in beslag nemen. Voor kleinere gevallen, zoals het opvullen van een terugwijkende haarlijn of kale plek, kan de procedure slechts enkele uren duren. Voor grotere gevallen die meer transplantaten vereisen, kan de procedure echter een volledige dag duren.

 

Het is belangrijk op te merken dat de duur van de behandeling niet noodzakelijkerwijs van invloed is op de kwaliteit van de resultaten. Een bekwame en ervaren behandelaar kan de procedure efficiënt uitvoeren en toch optimale resultaten behalen.

 

 

Na het ondergaan van een DHI-behandeling (Direct Hair Implant), kan het genezingsproces variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd van het individu, algehele gezondheid en de omvang van de procedure.

 

Hier zijn enkele algemene richtlijnen voor het genezingsproces:

Na de ingreep:
Op de hoofdhuid kan wat zwelling en roodheid optreden in de behandelde gebieden. Dit is normaal en zou binnen een paar dagen moeten verdwijnen.

 

Eerste week:
Patiënten wordt meestal geadviseerd om de hoofdhuid niet aan te raken of erover te wrijven, omdat dit de nieuw geïmplanteerde haarzakjes kan beschadigen. De arts kan pijnstillers of ontstekingsremmende medicijnen voorschrijven om ongemak of zwelling te beheersen.

 

Eerste maand:
Patiënten moeten zware fysieke activiteit en blootstelling aan direct zonlicht of hitte vermijden, omdat deze het genezingsproces kunnen verstoren. Het is ook belangrijk om de instructies van de kliniek voor het wassen en verzorgen van het haar op te volgen om ervoor te zorgen dat de nieuw geïmplanteerde haarzakjes gezond blijven.

 

Eerste drie maanden:
tijdens deze periode kunnen de nieuw geïmplanteerde haarzakjes uitvallen als onderdeel van de natuurlijke haargroeicyclus. Dit is een normaal onderdeel van het genezingsproces en zou geen reden tot bezorgdheid moeten zijn. Nieuwe haargroei zou binnen een paar maanden moeten beginnen te verschijnen.

 

Zes maanden tot een jaar:
in dit stadium zouden patiënten aanzienlijke haargroei moeten zien in de behandelde gebieden. Het haar kan tot een jaar na de ingreep dikker en rijper worden.

 

Over het algemeen kan het genezingsproces na een DHI-behandeling enkele maanden duren, maar de resultaten kunnen langdurig en natuurlijk ogen. Het is belangrijk om de instructies van de kliniek voor nazorg op te volgen en te komen op de vervolgafspraken  om het best mogelijke resultaat te garanderen.

 

Profiteer nu van de aanbieding

 

DHI (Direct Hair Implant) is een haartransplantatie techniek waarbij de haarzakjes uit het donorgebied (meestal de achterkant of zijkanten van het hoofd) worden gehaald en onmiddellijk in het ontvangende gebied worden geïmplanteerd met behulp van een gespecialiseerd implantatie hulpmiddel.

 

Deze techniek zorgt voor een preciezere en gecontroleerde plaatsing van de haarzakjes, wat resulteert in een natuurlijk ogende en dicht opeengepakte haarlijn.

DHI-behandeling omvat verschillende stappen:

  1. Extractie van haarzakjes uit het donorgebied met behulp van een gespecialiseerd extractie instrument. (punch)
  2. Sorteren en voorbereiden van de geëxtraheerde haarzakjes op grootte, vorm en kwaliteit.
  3. Het creëren van kleine kanalen of incisies in het ontvangende gebied met behulp van een naald of mes.
  4. Het implanteren van de haarzakjes in het ontvangende gebied met behulp van een gespecialiseerd implantatie hulpmiddel dat zorgt voor een nauwkeurige en gecontroleerde plaatsing van de follikels.
  5. Na de procedure wordt de patiënt gewoonlijk geadviseerd om gedurende een paar dagen inspannende activiteiten te vermijden en het geïmplanteerde haar te verzorgen door direct zonlicht te vermijden en gespecialiseerde shampoos en conditioners te gebruiken.

 

DHI-behandeling is een minimaal invasieve en effectieve oplossing voor haaruitval en heeft een hoog slagingspercentage en minimale uitvaltijd. Het is een populaire keuze voor mensen die hun haarlijn willen herstellen en hun algehele uiterlijk willen verbeteren.

 

Gratis consult

Hoe verloopt het proces

1
Intake/consult

U maakt telefonisch 010-3071729 of via onze website www.goldcityclinics.nl een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

2
Voorbereiding

Tijdens het consult wordt de door u eerder ingevulde medische vragenlijst doorgenomen en worden uw wensen en verwachtingen besproken.

3
De behandeling

U wordt voorbereid op de haartransplantatie behandeling. Tijdens de behandeling kunt u lekker TV kijken of Netflixen.

4
Nazorg

Na de behandeling wordt met u de nazorg besproken en de afspraken voor uw 1e, 6e en de 12 maand controle gepland.

5
Eind resultaat

Na de laatste controle bent u klaar en zijn er geen controles meer nodig